Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

DB error when loading gallery index page

During development of galleries from publicly accessed sets, I ended up with a gnarly mysql error that prevented the page from loading (attached). If anyone else runs across this in Pawtucket 2, I've filed the following bug report with the solution I used to get past the error:

Comments

  • You're using a different version of Pawtucket than Providence I gather?
  • I'm using Providence 1.7 146 and Pawtucket 2 dev branch
  • When did you last pull Pawtucket? You should not be getting that error with current code.
  • I pulled on 2Mar2017. I see the difference in the current. I'll pull it again. The ticket can be closed.

    Thanks for your help, Seth.


Sign In or Register to comment.