Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

search with entity role finds multisearch results, but a not found page on full results

edited November 9 in Pawtucket

Not sure if this is a bug or if the entity with role search
needs to be constructed differently. I
checked in the demo and it does the same thing. If i search on
"ca_entities.preferred_labels.displayname/creator:smith",  I get this
page:http://demo.collectiveaccess.org/pawtucket/MultiSearch/Index?search=ca_entities.preferred_labels.displayname/creator:smith
which appears with the correct results. 
However, if I then continue to the full results I get a not found message: The
requested URL /pawtucket/Search/objects/search/ca_entities.preferred_labels.displayname/creator:smith
was not found on this server.  Image attached. 

3840 x 1029 - 478K
Sign In or Register to comment.