Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Zoom object detail image not loading in Pawtucket

edited January 6 in Pawtucket
Hi -- I have Pawtucket2 installed with a recent version of Providence.  I am experiencing issues with the zoom feature to view detail on objects publicly displayed.  I click the magnifying glass/plus sign and the lightbox background loads fine.  However the little loading box gif spins but no larger image shows up.  My site that hosts Pawtucket is all HTTPS and apparently the lightbox loads over HTTPS, but requests "an insecure XMLHttpRequest endpoint" according to my console.  Is there a way to have it request over HTTPS?  The browser (Chrome) is blocking it which I think is the reason I am getting no image appearing.  Thanks! 

Comments

  • edited January 7
    Just to help those who might have the same issue, the non-loading of the viewer seems to be resolved if the object page is served http and not https.  Seems the browser (I tested Chrome, Safari and Firefox) blocks non-secure requests if the main page is served https.
Sign In or Register to comment.