Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

REST API Loading Multiple Objects

edited July 2013 in Troubleshooting
I'm currently using the REST api v 1.2 to load multiple objects in one call. Looking at the documentation I think the "get" method would work. Currently, when I try this url below I only get an error back.

I've attached a screenshot showing the error.

/service.php/iteminfo/ItemInfo/rest?method=get&type=ca_objects&item_ids[0]=2&item_ids[1]=6&bundles=&options=

Comments

  • It looks like you're just getting an empty response – nothing at all. This often indicates the segfault on the server. Is there anything in your server logs?
  • After working with it a bit more I found out I wasn't giving bundles an actual value. Once that was set I was able to get something to work with.

    Thanks!
Sign In or Register to comment.