Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

UI editor failing

edited August 2013 in Troubleshooting
I was making some changes to one of my Object editor screens in the UI editor, when suddenly all of my screens simply disappeared – gone. This would have been bad enough, but I can not re-create the screens either… when I create more than one screen, the first screen gets deleted.

I have no idea what could have caused this… I was not making any major changes to the system, other than making some multi-part ID numbers. I now have absolutely no object cataloging interface, and am unable to recreate it due to this bug.

The system is 1.4 - from github about a month ago.

Comments

  • Update - as I temporary work-around I found that I can add a whole bunch of screens at once, and THEN save. But the bottom line is that adding a new screen and saving erases all previously existing screens.

    Guess I'll just have to re-create the ones I lost all in one fell swoop.
  • Argh. That's not good.
    There's a fix for this in GitHub. The relevant JIRA ticket is PROV-520 (http://clangers.collectiveaccess.org/jira/browse/PROV-520)

    Apologies for any hassle caused.
Sign In or Register to comment.