Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Notice: No translation for the language 'en_US' available. in /home/labot/www/pawtucket/app/lib/core



Notice: No translation for the language 'en_US' available. in /home/labot/www/pawtucket/app/lib/core/Zend/Translate/Adapter.php on line 456


How to fix this error msg?
# Pawtucket2-1.7,

Comments

  • Are you using 1.7.3?
  • Yes ,
    Application version 1.7.3
    Schema revision 147
    Release type GIT
  • Ah strange. I thought we had fixed that. What is your default locale?
  • I'm from Brazil, but CollectiveAccess, User interface locale = English (United Estates)

    setup.php =

    #
    # __CA_DEFAULT_LOCALE__ = The locale to use when no user-preferred locale has been set
    #
    # The locale set here is used in situations where no locale is specifically set by the user: prior to login
    # or prior to setting your preferred locale in user preferences for the first time.
    #
    # You should set this to the locale in which your users generally work.
    #
    # Note that whatever value you set *MUST* be configured in your system, either by hand or by an installation
    # profile. The default value is US/English, which exists in most configurations.
    #
    if (!defined("__CA_DEFAULT_LOCALE__")) {
        define("__CA_DEFAULT_LOCALE__", "en_US");
  • Does it appear on every load? Or does it go away if you reload?
  • In every  load, with the observation that the PHP display_errors option to "On",
    If you wish to note ----> http://labot.kinghost.net/pawtucket/
  • edited July 2017
Sign In or Register to comment.