Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Pawtucket related terms detailview shows incorrect related objects [outdated]

We’ve set up a detail view for related terms (see here) which works fine but sometimes shows objects which are in no way related with a term in addition to those it should show. IN Providence, when I browse for Terms I get 54 Objects related to the term Pfingsten. Those are all correct. In Pawtucket however, I the detail page for the term Pfingsten gathers 81 Objects, 27 of which are wrongly shown.

One thing I noticed: Calling the related objects in ca_list_items_default_html.php like so: <unit relativeTo="ca_objects" delimiter="<br/>"><l>^ca_objects.preferred_labels</l></unit> results in the right 54 objects being shown, but without preview pictures.

It’s when I’m calling them using the jQuery function:

  
<script type="text/javascript">
                  jQuery(document).ready(function() {
      jQuery("#browseResultsContainer").load("<?php print caNavUrl($this->request, '', 'Search', 'objects', array('search' => '^ca_list_items.item_id'), array('dontURLEncodeParameters' => true)); ?>", function() {
      jQuery('#browseResultsContainer').jscroll({
      autoTrigger: true,
      LädtHtml: '<?php print caBusyIndicatorIcon($this->request).' '.addslashes(_t('Lädt...')); ?>',
      padding: 20,
      nextSelector: 'a.jscroll-next'
      });
      });
      });
</script>

that objects with no connection to the term are shown as well.

I just rebuilt the search-index using caUtils, the problem persists.

Can somebody help me where I got it wrong? I’d like to have preview pictures and the right objects.

Thanks!

Comments

  • The problem solved itself somewhere with the update of both systems to the newest versions.
Sign In or Register to comment.