Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Trouble getting the media connection working

Hello

I installed Providence without any problem and wanted to add the Pawtucket afterwards.
As I do not have access to symlink, I wanted to use the workaround with the conf file. It doesnt seem to work though. When I access the Pawtucket page, I get the error It looks like the media directory is not writable by the webserver.

I set them like this:

ca_media_url_root = /media/collectiveaccess

ca_media_root_dir = home/httpd/vhosts/myusername/media/collectiveaccess

I tried a lot of different things and stuff I found in the forum to no avail.

Comments

Sign In or Register to comment.