Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Pawtucket2 image viewer not working

Hello, I'm experiencing an issue with Pawtucket 2 and the image viewer.
Everything is fine when up to 3 images are loaded; but when there are 4 or more images, the image viewer doesn't display anything.
The result is the same using chrome, firefox and edge. For clarity, you can find two screenshots attached.
Thank you for any help you can offer!

working
not working

Comments

  • In your theme's conf/media_display.conf, try changing the use_universal_viewer_for_image_list_length_at_least setting in the detail, images array to a higher number so it never attempts to use the univeral viewer and always uses the sideshow display.

  • Thank you maria! Problem solved

Sign In or Register to comment.