Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Data Exporter Uploading Issues

Hi all,

I am working on an export map for Dublin Core XML, and after making some edits, I need to add the new version to the export list in Providence. I can't do this though; after selecting, "add exporters" and copying the file, it just "uploads" 12KB, but the file is never confirmed as being added, and doesn't appear in the export list. I don't think anything is actually being uploaded. I'm not sure what to look for regarding issues and solutions.

We're using Version 1.7.5 of Collective Access, and I've had this issue in both Chrome and Firefox, latest versions.

Possibly related, but maybe not: We were hosting Providence on Debian Jessie and very recently up

Comments

  • Excuse me, we migrated our Providence instance to Debian Stretch recently, from Debian Jessie

  • The upload will skip if there are validation issues. Have you seen any messages to that effect?

  • Hi Julia,

    I have not seen any messages regarding validation issues. To be honest, I haven't seen any messages when attempting this. Would they appear on the same page as the data export manager, or are they in a log somewhere?

  • Yes, they would appear above the upload list. Feel free to attach the export mapping here

  • Okay, so then no error messages or confirmation messages appear when doing this. I attached the export mapping here.

  • Your mapping uploaded perfectly in my test environment. Are you sure the server permissions are set correctly?

  • Hi Julia,

    I am not sure about the server permissions. Because we updated the OS, it's possible that something changed. What should I look for when checking the permissions?

  • Hi,

    We suspect it is indeed the server permissions, but we don't know where to look to see if that is the case. Are the permissions in a config file, or am I missing something?

  • Your webserver should own the /tmp folder

  • Hello! So, we figured out what was wrong. The server was actually missing a Zip library. Everything's fixed; thanks so much for the help!

Sign In or Register to comment.