Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

representation_viewer_html not getting TimeBasedAudio values

edited December 2018 in Pawtucket

I've got an Object, The Media of which is a Video file (mp4). I've added two Annotations to the Media with Start and Stop times. When I view the Media in the Providence editor, the annotations display and work as expected, jumping to the Start time and playing until the Stop time. The values are in the 'ca_representation_annotations' table of the database. However, when I view the Object in Pawtucket, although the Annotations are listed, the Times are set to "0.0s". As far as I can determine, this has something do with a request being made from representation_viewer_html.php, in the themes/default/views/bundles directory. There's a line in there with something about "GetTimebasedRepresentationAnnotationList" getting the values to pass to a jQuery function. That's as far as I'm able to follow the trail. Has anyone else experienced this bug? I'm using Pawtucket2.

Sign In or Register to comment.