Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

OpenStreetMaps in Pawtucket

Hello,

I am trying to change from google maps to OpenStreetMaps in Pawtucket, but I cannot get this to work.

I have added the following to /pawtucket/app/conf/app.conf

 #mapping_plugin = GoogleMaps
 mapping_plugin = OpenLayers

I have also tried adding the options given in a previous discussion.
(https://collectiveaccess.org/support/index.php?p=/discussion/293190/openlayers-in-pawtucket/)

When I use GoogleMaps, maps appear and work as expected.
But with the changes above, no maps appear.

I am not getting any error messages displaying.
(/pawtucket/setup.php has "define('CA_ENABLE_DEBUG_OUTPUT', true)". Are there any specific log files I should be checking?)

Any suggestions on what I am doing wrong, or anything I need to make sure has been installed to make this work?

[I am using: Providence 1.7.5; Pawtucket2 1.7.5; PHP 7.1; Centos 7.6]

With thanks,
Clifford.

Comments

Sign In or Register to comment.