Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Image viewer problem in latest version of Pawtucket2 (1.7.8)

edited May 20 in Pawtucket

Hi. I am having troubles in displaying images with the latest version of Pawtucket2 (1.7.8).
I cannot load any image with any viewer (tileViewer, Mirador and UniversalViewer).

With Mirador I get this error in console:
Tile $.Tile failed to load: http://10.32.74.14/pawtucket2-1.7.8/service.php/IIIF/representation:93807:1/full/49,/0/default.jpg - error: Image load aborted

while the thumbnail is loaded.

It seems it is missing/wrong some pointer to the correct path of tilepics folder.
Same problems with mirador css... or at least it seems so.

What to do?

Thank you

G

Sign In or Register to comment.