Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Installer Hangs

edited July 2019 in Installation

Hello! I have been working to install CollectiveAccess. While I am able to get to the installation screen, whenever I click “begin installation,” it begins to load the page, but then gets stuck. I have tried waiting even a couple of hours, but it still won’t ever load the next page. If I eventually refresh the page, it moves on to an installer screen, but the installation bar does not progress. It seems to install some parts of the software, but not everything. If I go to the login page after the attempted install, it shows the login screen, but I had never gotten to any part where it would give me the password or let me create a password/user account.

Thanks!

Version: CollectiveAccess Providence 1.7.8
OS: macOS Mojave/Windows 10
Browser: Safari/Brave

Sign In or Register to comment.