Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Advanced Search more than one term

On our webpage, using the advanced search: https://bildpostkarten.uni-osnabrueck.de/frontend/index.php/Search/advanced/objects we encountered a strange problem:

If you search exactly one keyword, everything works as expected:


You have 18 hits:

and you can navigate between those hits:

But if you search for two keywords:

you get 4 hits, which is okay:

but you cant navigate between those and if you go back ("zurück"), you always get an empty search:

Has anyone else encountered this error and/or knows how to fix it?

Thanks!

Comments

Sign In or Register to comment.