Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

pawtucket2 Images not displaying only a rotating square

Hi!

I have upgraded the system from 1.7.3 to 1.7.8 and I have one issue in pawtucket2. I have both texts and images in the system. When I display a text object everything looks fine, but when I try to display a Image I cant see the image in the details view. I only get the spinning square. When I klick the magnifying glass the image loads ok in full screen. This worked fine in 1.7.3 so I know the image files are there.
When I try too look at the details the thing I notice that is different between the texts and the images is this part:

For a text the line:

app.js:20615 XHR finished loading: GET "http://serverurl/index.php/Detail/GetMediaData/identifier/representation:21795/context/objects/object_id/22954"

Returns a lot of data but
The same line for an image:

XHR finished loading:

GET "http://serverurl/index.php/Detail/GetMediaData/identifier/representation:124204/context/objects/object_id/52336".

Returns NO data.

Has the update of the database done something to the data? Or do I need to reprocess the images in some way? Or is this a bug?
Please help…..

Comments

  • Furter experimentation ... This seems to only be an issue with the UniversalViewer. The Tileviewer handels this just fine.

Sign In or Register to comment.