Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Unable to get data through API , but data is available in GUI

Hi,

I am trying to automate the process of inserting entities into a new CA instance from an old one. However, I'm having trouble when trying to searching CA data through the API.

  • Steps I performed:
    • I added a list through the Providence GUI (MANAGE > 'Lists & vocabularies').
    • I added this list to a metadata field and this metadata field to a User Interface.
    • With these fields in place I am able to create an entity using the entities GUI.
    • When I get the model information, all expected data fields are present, specifically 'agentDateType':

{
"ok": true,
"org": {
(...)
"elements": {
(...)
"agentDates": {
"elements_in_set": {
(...)
"agentDateType": {
"element_id": "597",
"parent_id": "372",
"list_id": "228",
"element_code": "agentDateType",
"datatype": "List",
"settings": {
"listWidth": "30",
"listHeight": "200px",
"doesNotTakeLocale": "0",
"requireValue": "1",
"implicitNullOption": "0",
"nullOptionText": "Not set",
"useDefaultWhenNull": "0",
"canBeUsedInSort": "1",
"render": "select",
"auto_shrink": "0",
"maxColumns": "20",
"canBeUsedInSearchForm": "1",
"canBeUsedInDisplay": "1",
"canMakePDF": "0",
"canMakePDFForValue": "0",
"restrictToTypes": [
"6"
]
},
"rank": "1",
"hier_left": "21905.29712679400000000000",
"hier_right": "22334.79213830900000000000",
"hier_element_id": "354",
"display_label": "Tipo de data"
}
},
"name": "Dates",
"description": "Mandatory (CCO, p. 283)."
}, (...)

Could please help on how I can troubleshoot what may be happening?

Sign In or Register to comment.