Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Unable to post to forum due to "Garden permissions"

Hi,

From time to time, I get this error when I am writing a post on the Discussions forum:

{ "Code": 403, "Exception": "You need the Garden.Community.Manage permission to do that.", "Class": "Gdn_UserException" }

I am not doing anything specially wrong (I think so :smile: ), but while writing this post I got it again several times :disappointed:

When it appears, I can't save as draft nor post nor preview, so I have to open a new tab in my browser and create a new post and then if I am lucky and fast, the content get posted.

I am using a Mac OS X on Catalina, and my browser is Google Chrome (lastest version).

Sign In or Register to comment.